17 zseniális üzenet szomszédtól szomszédnak hangoskodás, csikkek és egyebek miatt

A passzív-agresszió felső szintje.

A hangoskodó, a szemetet széthagyó, a kutyát, gyereket a másik kertjébe átengedő, a bigott, a rossz helyen parkoló, az elviselhetetlen szomszédok. Van, aki újra és újra átcsönget, hogy próbáljon beszélni a fejükkel, van, aki csak tűr és szenved, van, aki a rendőrségen vagy a közös képviselőn keresztül próbálja rendezni az ügyet… és van, aki előveszi minden kreativitását. 18 díjnyertes passzív-agresszív szomszéd-üzenetet gyűjtöttünk össze.

“A szomszédom rám szólt, hogy nem kéne kint tartanom a kutyámat ebben a hidegben. Elküldtem neki ezt a képet:”

“Kérlek, ne dobd a csikkeket a földre. A macskánk éjjelente kimászik, hogy elszívja őket, és szeretnénk leszoktatni.”

A szomszéd rászólt, hogy le kéne már festenie a kerítését. Ráfestette a kerítésre, hogy: “Nézd, Bob, lefestettem a kerítésemet! :)”

Egy házaspárnak hagyott üzenet: “Az összes szomszédotok üzeni, hogy a csak egyik oldalról átlátszó tejüveg, amit a fürdőszobátok ablakára raktatok, fordítva lett felszerelve.”

“A szomszédom eléggé bigott. Az agresszív megnyilvánulásai végül kihozták belőlem is a passzív-agressziót.”

A saját terület, az saját terület…

Ez a gyönyörű szobor egy exférj kertjében van, aki az exfelesége mellett vásárolt házat:

Csikkekből kirakva: “Szerezz be egy hamutálat!”

Amikor nem volt otthon, mindig beálltak a saját, bérelt parkolóhelyére. Megoldotta:

“Annak, aki ellopta a fiam töklámpását: köszönjük ezt az életre tanító leckét. Ez segít megtanítani neki, hogy az emberek néha minden ok nélkül gonoszkodnak, és ezzel egyszerűen nem szabad foglalkozni. Mivel a fiam még csak 2 éves, nem tud olvasni, ezért hozzáteszem: egy seggfej vagy.”

Valahányszor átrepül egy labda a szomszéd kertjébe, az felkerül a fájára:

“Kamerákat szereltünk fel. Tudjuk, hol laksz. Ha nem szeded fel a kutyát ürülékét, át fogjuk küldeni hozzád az unokánkat, hogy kakiljon a kertedbe.”

“2. emelet, látjuk, amikor szexeltek.”

“A szomszéd kisfia rendszeresen jön át a kertembe és széthagyja a játékait. Amikor két partvisnyelet hagyott ott, elkészítettem ezt az ő kertjükben:”

Az alsó ablak tulajdonosa éjjelente rendszeresen szenvedett attól, hogy villogó fények világítottak be az ablakán a szemközti szomszéd miatt. Végül felszerelt az ablakára egy egyoldalú tükröt, ami visszatükrözi a rá eső fényt:

“A felső szomszéd kedvenc papucsa” feliratú képes üzenet:

Összegyűjtött csikkek az ajtóra ragasztva:

Forrás: Bored Panda