68 kilótól szabadult meg 2 év alatt, miután a dietetikusa 3 szabályt tűzött ki neki

A 37 éves Amanda felvállalta kóros túlsúlyáról készült fotóit, hogy minél többeknek mutathassa meg, mire képes egy elhatározás.

Amanda Wood, a 37 éves nő 2 éve még kórosan túlsúlyos volt: 170 kilót nyomott. Amikor elhatározta, hogy véget vet élhetetlen mindennapjainak, elment egy dietetikushoz. Ő három dolgot határozott meg neki:

1. A napi táplálékának 35 százalékban kellett hasznos szénhidrátokból, 25 százalékban zsírokból, és 40 százalékban proteinből felépülnie.

2. El kellett kezdenie mozogni, ami ekkora túlsúllyal bizony, még lelkileg is nagyon nehéz. Amanda néhány sikertelen edzőtermi próbálkozás után személyi trénert keresett, és amióta ő vezeti az edzéseit, a nőnek az egyik legkedvencebb tevékenységévé vált a mozgás.

3. A harmadik elengedhetetlen pont pedig az volt, hogy ésszerű célokat állítson fel magának. Ne akarjon hirtelen rengeteget fogyni, és semmiért se haragudjon magára.

Így sikerült a nőnek 2 év alatt 68 kilótól megszabadulnia, és ezzel a történettel szeretne mindenki mást is bátorítani arra, hogy ne adja fel, bármit is tűzött ki maga elé.

Mandie 🇨🇦 (150+lbs lost) (@mandies_transformation) által megosztott bejegyzés,

Mandie 🇨🇦 (150+lbs lost) (@mandies_transformation) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bored Panda