5 mondat, amit semmiképp se mondj egy párkapcsolatban!

Érdemes megfogadni.

A párkapcsolatnak sokszor szerves része egy jó veszekedés is, de legtöbbször a hátunk közepére sem kívánjuk az elhúzódó véleményütköztetéseket. Ha az alábbi mondatokat kihagyjuk az otthoni mindennapjainkból, könnyedén elkerülhetjük a felesleges vitákat.

Az exem nem egészen így csinálta a babgulyást! Ez babgulyás egyáltalán?

Talán mondani sem kell, hogy leginkább a hölgyeknek eshet rosszul, ha lehurrogják a főztjüket. Ha nem tudod eldönteni, hogy babgulyást, vagy paradicsomlevest eszel éppen, inkább maradj csendben, mert csak baj lesz a felesleges kérdésekből.

Az esküvőnek szerintem semmi értelme egy modern párkapcsolatban.

Szintén nőknél kényes téma az esküvő, amelyet legalább egyszer mindegyikőjük át akar élni élete során. Ezt a férfiaknak el kell fogadniuk, és ha nem is teljesen értenek egyet a házasság intézményével, ezt akkor se hirdessék ilyen szemérmetlenül.

Kicsim, színes mosóport hoztam fehér helyett, mert most az volt akcióban.

Ha nem értesz valamihez, legalább ne legyél rá büszke! A fehér mosópor fehér, míg a színes, színes ruhák mosásához ajánlott, vagyis nem az ár dönti el melyikre van otthon szükség.

Nyomd el ezt a zenét, emlékeztet valakire!

Inkább kelj fel és nyomd el te magad, csendben. Semmilyen körülmények között ne hozd szóba egy régi kapcsolatodat, hiszen te sem örülnél, ha a párod folyamatosan előző kedveséről beszélne.

Lesz egy jó film a tévében, úgyhogy én ma nem megyek át anyádékhoz.

Örökös vitaforrás az anyós-téma. Törekedj arra, hogy a legkevésbé bántsd meg társadat azzal, hogy kerülöd a családjával való találkozásokat. Inkább szorítsd össze a fogad és vágj jó képet a dologhoz, anyuka is értékelni fogja.

Kép: Pixabay