Milyen személyiség vagy a lábujjaid alapján?

Tudtad, hogy minden lábujjnak különleges jelentése van?

A személyiséged jegyeit tartalmazzák. Ha megtudod melyik lábujj milyen jelentéssel bír, sok új dolgot ismerhetsz fel magadról.

Nagy lábujj

Ebben a lábujjban két energiapont is található. Ezek a léphez és a májhoz csatlakoznak. Az érzelmi életed alapját jelképezi. Állapotában pl. menopauza hatására változás állhat be, mint a bütyök megjelenése. Ilyenkor nagyobb érzelmi megrázkódtatásban lehet részed.

Fotó: Pixabay

Második, azaz „mutató” lábujj

A gyomorhoz kapcsolódik, és ha gyakran beütöd, valószínűleg valami nem stimmel vele vagy valami lelki dolgot nem tudsz megemészteni.

Középső lábujj

Ehhez a lábujjhoz nem tartozik meridián pont. Azt mutatja meg, hogy az életed mennyire van egyensúlyban. Ha gyakran érzel fájdalmat benne, akkor egyensúlyzavarra utalhat, vagy egy olyan dologra az életedből, amit nem tudsz elengedni, átlépni rajta vagy félsz tőle.

Gyűrűs lábujj

Az epevezeték meridiánpontja kapcsolódik hozzá, és az igazságérzet. Ha fáj, akkor valamilyen igazságtalanság van az életedben.

Kis lábujj

Itt ér véget a húgyvezeték meridián pontja. Ha fájdalmat érzel benne, mert például belerúgsz valami, akkor azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy kiadd magadból a felgyülemlett feszültséget.

Forrás: Blikk rúzs