Új havert talált a kutya, a gazdákban megállt az ütő az ijedtségtől – videó

Túlságosan izgalmasra sikerült a kaland.

A legtöbb kutya mindig kész arra, hogy új barátokra tegyen szert, akikkel aztán jókat lehet játszani. Az alábbi videón látható eb is így van ezzel, ám egyik alkalommal a kívánatosnál kicsit vérmesebb havert sikerült szereznie. Kocsival utazott a gazdáival, amikor megálltak, hogy megnyújtóztassák a tagjaikat. A kutya szimatot fogott, aztán beszaladt az erdőbe.

A gazdák nem aggódtak, mert a kutya mindig visszajött. Ezúttal is. Csak éppen egy termetes fekete medve is vele tartott. A gazdák ereiben megfagyott a vér, attól tartottak, hogy ha a kutya visszaszalad hozzájuk, akkor rájuk támad a medve.

Szerencsére nem ez történt. A kutya és a medve kergetőztek egy kiadósat, és mindenki sérülés nélkül úszta meg a különös kalandot.

Bear And Dog Have A Play Date, But Then The Bear Sees The People

Published: November 23, 2015 Updated: November 24, 2015 This isn’t something you see every day. When a dog and wild bear emerge from the woods, it’s hard to tell if the bear is acting aggressively. It looks like the bear and the dog are just chasing each other around, and none of them are intentionally trying to hurt one another.

Forrás: Happiest

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!