Rossz számra küldte el a ruciban feszítős képeit, a férfi válasza teljesen megváltoztatta az életét

De egyáltalán nem úgy, ahogy gondolod.

Ez a rendkívül csinos nő egy különleges eseményre próbálgatott nagyestélyiket, és az egyik ruháról készült fotóit véletlenül rossz számra küldte el. A fotók egy hatgyerekes apuka telefonján landoltak.

A férfi ezt írta vissza:

“Úgy vélem, ezt az üzenetet valaki másnak szánta. A feleségem nincs itthon, szóval nem tudtam megkérdezni a véleményét, de a gyerekekkel az a véleményünk, hogy lenyűgözően áll önnek a ruha! Mindenképpen ebben menjen!”

Aztán posztolt még egy fotót a gyerekeiről is, amint épp határozottan jóváhagyják a ruhát:

A sztori már önmagában is díjnyertes, ám a fordulat még csak ez után következett. A válaszon jót kacagó nő közzétette Twitterén a vicces esetet, és ezután derült ki, hogy a gyerekeket mutató fényképen nem teljes a létszám. A hatodik testvérük ugyanis leukémiával küzd a kórházban. A fotóját egy neki jótékonykodó netező linkelte a sztori alá, aki felismerte a családot.

A vicces történet kapcsán így most sokkal többen szereztek tudomást a négyéves kisfiú leukémiával való harcáról, és ez még több adományt juttatott el hozzá. Lassan lehetségessé válik, hogy el tudják végezni az életmentő műtétét. (Ha netán te is segítenél nekik, kattints ide.)

Egyszerre nagyon vicces és nagyon szívszorító történet.

Forrás: Bored Panda