Az idősek otthona lakóit biciklivel viszi el gyermekkoruk rég nem látott helyszíneire a férfi – videó

Ennél nagyobb örömet nem is okozhatna nekik.

Ole Kassow minden nap biciklivel jár munkába. Eközben gyakran látta Thorkildet, az idősek otthonában lakó 97 éves férfit, aki az otthon előtt egy padon ücsörgött. Ole ezt nem bírta elnézni, és valahonnan szerzett egy riksát, amivel egyik nap feltűnt az idősek otthona előtt. Beleültette az idős bácsit, és körbefurikázta a városban, hatalmas örömet szerezve ezzel neki. Következő nap az otthon többi idős lakója is szeretett volna menni. Erre pedig nem lehetett nemet mondani!

Szóval Ole mindenkit megutaztatott. Beszerzett több riskát és több önkéntessel együtt utaztatja így az időseket, akiknek egyébként esélyük sem lenne kimozdulni, mivel többségük már járni is alig bír. Az idősek élvezik, ahogy a hajukba belekap a szél, felfedezik gyermekkoruk rég nem látott helyszíneit, és egy jót beszélgethetnek mindeközben. Ole Dániából indult kezdeményezése a világ több országában elterjedt, sok száz idős előtt újra kinyitva a világot! Riszpekt!

David Wolfe

This Man Takes Seniors On A Bike Ride Around Town – Products shown: BestEver Organic Women’s Black Tank Top and BestEver Women’s Brown Pullover Hoodie (Organic).

Forrás: Facebook