3 perces lábvékonyító gyakorlatok, amiket ostobaság lenne kihagynod!

Nem kell órákig küzdened mindennap: elég, ha naponta 3 percet foglalkozol azzal, hogy öld a zsírt a lábaidról, és nyáron alig várod majd, hogy felvehesd a bikinit!

Esther Hicks egy világszerte (első sorban Amerika-szerte) híres motivációs tréner, aki a vonzás törvényére alapozva tanítja követőit. Van egy fontos igazság, amit újra és újra elmond: a legtöbb embernek téves berögzülése, hogy az igazi boldogságot és legnagyobb jutalmakat csak kemény munka árán kaphatjuk meg, és nagyon sokan ezért egy nehéz utat választanak egy jóval könnyebb helyett. Nos, akár hiszel a vonzás törvényében, akár nem, ez a tanítás, valljuk be, helytálló. Nem feltétlenül kell vért izzadnod mindenért, amit el akarsz érni: van, amit sokkal kényelmesebben, kisebb erőfeszítéssel is megkaphatsz!

Ilyenek például a vékony, csinos és izmos lábak.

Az alábbi videóban 1:25-nél kezdődik el a lényeg. Ha nem értesz angolul, nem baj, csak másold a rajzolt figura testhelyzetét! A videó minden gyakorlatnál együtt számol majd veled, ezt látni fogod, amikor a karikák jelennek meg.

Az első és a harmadik gyakorlatnál fontos, hogy a csípőd ne emelkedjen el a talajtól, maradjon leszorítva, és a térdeid is legyenek összezárva!

A harmadik gyakorlatot pedig mindkét irányba csináld meg: úgy is, hogy a jobb lábadat keresztezed a balon, és úgy is, hogy a balt a jobbon.

Nézd meg a videót, és vágj bele! Érthető, rövid, és nagyon hatékony!