11 ruhaszín, ami egyből felfedi a személyiséged

David Zyla stylist szerint mindent elárul rólad kedvenc ruhád színe – lássuk, te melyiket hordod legszívesebben.

David Zyla író, stylist véleménye szerint nagyon sok mindent elárul valakinek a személyiségéről, hogy milyen színű ruhában mutatkozik. E felfedezéséről már könyvet is írt, amelyben pszichológusok segítségével sorra veszi, hogy melyik szín milyen karakterre utal a „lepel” alatt.

Fekete

A fekete elsősorban a komolyság színe, nem véletlenül tartozik a legelegánsabb darabok közé. Viselőjéről elmondható, hogy igen ambiciózus és céltudatos személy. Sokszor azonban túlságosan érzékeny is, viszont ezen tulajdonságát általában nagyon jól titkolja.

Barna

A barna alapvetően a föld színe, méghozzá egy igazán stabil, erős szín. A barna színű öltözéket preferálókról érdemes tudni, hogy konzervatívabbak az átlagnál és stabilitásra vágynak az élet minden területén. Ezek alapján azt tanácsolnánk, hogy ha komoly szándékkal érkezel egy első randevúra, érdemes lehet barna ruciban megjelenni.

Kék

Mindannyian tudjuk, hogy a kék a tenger és az égbolt színe egyaránt, ráadásul sokunk kedvence. Azzal viszont már kevesebben vannak tisztában, hogy például egy interjúhoz a legjobb választás a kék, hiszen magasfokú megbízhatóságot sugároz. Ezek alapján a kék szín viselője is megbízható ember, akivel akár titkainkat is nyugodtan megoszthatjuk.

Szürke

A hozzáértők szerint a szürke az egyensúly színe, vagyis se nem világos, se nem sötét. Általában a szürkében megjelenő személyek nem szeretnének a középpontban lenni, inkább elvegyülnének a tömegben. Emellett nyugodtak és kellőképpen érettek. Többnyire az idősebb, bölcsebb korosztály részesíti előnyben a szürke színt.

Zöld

A zöld színnel általában a megújulást és a vidámságot párosítjuk, hiszen a tavasz egyik legjelentősebb árnyalatáról beszélünk. Nem véletlen tehát az sem, hogy a zöldbe burkolózott emberek vidámságot sugároznak a környezetük felé. Neked is javasoljuk, hogy gyakran öltözz zöldbe, hogy boldogan teljenek a közös programok.

Lila

A lila öltözék az egyik legfeltűnőbb viselet, azonban akiknek erre esik a választásuk, nem feltétlenül vágynak a rivaldafényre. Sokkal inkább álmodozók és érzékenyek, mindemellett nagyon szenvedélyesek is. Ha lila ruhában mutatkozol, tudnod kell róla, hogy kiszámíthatatlanná válhatsz a külső szemlélők számára, ez azonban igazán izgalmas is tud lenni.

Piros

A tüzes piros hamar szemet szúr a járókelőknek, hiszen kiemeli viselőjét a tömegből. Ez a szín egyértelműen erőt sugároz, és azt is előrevetíti, hogy vigyázni kell a ruha alatt megbújó személlyel. Vadító és szenvedélyes, de egyben rendkívül céltudatos emberek választják a mindennapokra.

Sárga

A sárga mi más lehetne, mint a boldogság, a napfény és a mosoly jelképe? A sárgában mutatkozó emberek a legritkább esetben szomorkodnak, hiszen ők mindenben a pozitívumot látják, és igazi szórakozásnak élik meg az életet. Azzal persze számolni kell, hogy melegebb időben a kisebb bogarak közkedvelt színe is, de ez legyen a legnagyobb baj, a sárgát akkor is érdemes hordani!

Pink

A rózsaszín igazi nőies szín. Elsőként Barbie, a kifogástalan hölgy juthat eszünkbe róla. Éppen ezért ez az árnyalat sosem megy ki a divatból és a hölgyek bármelyik korosztályának ajánljuk, hiszen nőiességet és egyben törékenységet sugároz. A férfiakat egészen biztosan le lehet venni a lábukról egy kedves, pink szettel.

Narancssárga

A sárga kistestvére egy igazán vibráló és feltűnő szín, ezért nem is meglepő, hogy akik narancssárgában pózolnak, lendületes, vonzó és attraktív személyek. Velük érdemes elmenni bulizni, hiszen a jó hangulat garantált, azonban ne lepődjünk meg, ha sokszor átesnek a ló túloldalára.

Fehér

A visszafogottság és az elegancia megtestesítője a fehér szín. Tisztaságot és ártatlanságot tükröz, viselője minden esetben jólelkű és barátságos személy. Az egyszerűség jelképe, ezért mondhatjuk, hogy legkevésbé a fehérbe öltözött embertársainkban fogunk negatívan csalódni. Továbbá bármilyen alkalomra tökéletes választás egy szép fehér öltözet.

Forrás: Bright Side

Képek: Pixabay, Thinkstock