A hallássérült kislány eldönthette, milyen ruhában lesz az iskolai fotózáson – szanaszét osztják a képet a neten

Annyira tökéletes öltözéket talált magának a tündéri kislány, hogy az internet népét is teljesen megnyerte vele.

Iskolai (vagy, ha úgy tetszik, óvodai – Amerikában ugyanis nincs ilyen szorosan szétválasztva a kettő) fotózásra készült egy 3 éves, Kaylieann nevű kislány, akivel igazán jófejek voltak a szülei: megengedték neki ugyanis, hogy olyan ruhát húzzon fel, amilyet csak szeretne.
Kaylieann pedig választott. És a döntése nemcsak a szüleinek tetszik nagyon, mert az interneten körbe-körbe osztogatják a fotót:

Az iskolai fotózások napján mindig 3 különböző lehetőség közül választhatnak a gyerekek, hogy mit vegyenek fel. De Superman-öltözék nem volt a három között. A 75 százalékban halláskárosult Kaylieann viszont kategorikusan kijelentette, hogy “Pootergirl” akar lenni – ami a “Supergirlt” jelentette. A szülei pedig úgy voltak vele: ezzel bizony nem vitatkozhatnak.

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy a kislány beöltözött. Mi több, valósággal rajong a jelmezekért. A fenti képen látható Pókember jelmezt például egy híres, képregényrajongóknak rendezett eseményre, a Comic-Conra kapta, de már az esemény előtti 2 héten is folyamatosan hordta – szüleinek az évszázad küzdelmét kellett megvívniuk vele, hogy kimoshassák a jelmezt.

A 3 éves szuperlány életvitelén már most rengeteget segített az, hogy jelelni tanul, és az iskolája is rendkívül támogató vele. Osztálytársai már nap mint nap izgalommal várják, hogy éppen milyen jelmezben pillantják majd meg.

Forrás: sosharethis.com