“Ő így tökéletes!” – A nő vízben szülés után észrevette, hogy Down-szindrómás a babája – videó

Egy házasság, két munka, négy gyermek, majd pedig egy váratlan meglepetés az ötödik születésénél – ennél a nőnél igazán zajlik az élet.

A 35 éves Amber és családja nagy szeretettel várták 5. gyermeküket, annak ellenére, hogy nem tervezték, hogy tovább bővüljön a család. A nő javasolta, hogy a terhesség során ne kérdezzék meg a kicsi nemét az orvostól, legyen ez meglepetés a szüléskor, a család pedig belement ebbe.

Amber a terhessége vége felé érezte, hogy ez a baba más, mint a többiek. Más volt a légvétele, és volt az a furcsa megérzés. Aztán elérkezett a szülés ideje. Amber vízben vajúdott, a szülés gyors volt, de fájdalmas. Ahogy a nő a kezébe fogta a babát, teljesen elborították az érzelmek.

Birth of Amadeus…

I think a birth film is just what everyone needs to cheer them up on this yucky rainy day!Meet, Amadeus… This was baby number 5, their tie breaker, surprise gender AND 2nd VBAC. She had an even bigger surprise in store with a surprise down syndrome diagnosis but that didn't even matter because they were completely in love with her and all her chromosomes. Her big siblings helped encourage their mama by hanging special signs they made her all around the birth room and they could not WAIT to see if they were getting a brother or sister!

Közzétette: Birth Unscripted – 2018. február 21.

És ahogy a kicsi arcára nézett, rögtön tudta: Down-szindrómás.

Fotók: Birth Unscripted

Családtagjai, akik ott voltak vele, kérdezgették, hogy na, na, fiú vagy lány? Amber teljesen megfeledkezett arról, hogy megnézze a baba nemét. De akkor lenézett, és látta, hogy lány. Ekkor elfelejtette a Down-szindrómáról, mert annyira izgatott lett attól, hogy egy újabb lánnyal bővült a család. Ahogy a hasára vette a kicsit, érezte, hogy más a légzése. Ezt érezte akkor is, mikor a baba a hasában volt. És látta, hogy a szeme is más.

A szülésznő mondta, hogy a babán több Down-szindrómára utaló jel is van, így beigazolódott az, amit Amber érzett. Rögtön izgatott lett, és mindent meg akart tanulni, mindennek utána akart járni, hogy a legjobban gondoskodhassanak a piciről.

A Down-szindrómás kislényt, Amadeust az egész család elfogadja és szereti:

“Ugyanolyan, mint a többi babánk volt. Tejre van szüksége, sír, amikor nem érzi jól magát, és nevet, amikor ránk néz. Imádjuk! Oka van annak, hogy Isten nekünk adta őt. Összehozta a családot, és sokat tanulunk általa arról, hogy mekkora ereje van a közösségnek. Számunkra ő tökéletes. Nem nézzük a diagnózisát, és azt, hogy mivel címkézték fel. Mi csak őt látjuk, Amadeus Reign Rojast.”

Forrás: Love What Matters