7 régi társasjáték, amit még ma sem tudnánk megunni: neked melyik volt a kedvenced?

Gazdálkodj okosan? Kérdezz-Felelek? Hotel? Utánozhatatlanok.

A régi társasjátékok, amelyekkel együtt játszott a család hétvégenként. Vagy az osztálytársakkal nyomtuk az iskolában. Nap mint nap dobókockák és gombócos fejű színes bábuk voltak a kezünkben, és a legnagyobb izgalmat az jelentette, hogy kié lesz a President, vagy melyikünk ér körbe elsőként a Ki nevet a végén? játéktábláján.

Retró és régi társasjátékok – melyik volt a kedvenced? Mi a saját kedvenceinket gyűjtöttük ki:

Ki nevet a végén?

Négy bábud van, dobsz, lépsz, sietsz, körbe kell érned. Aztán kiütnek. Rém egyszerű és tökéletes szórakozás.

Hotel

Pénznyelő, milliomos-milliárdos hoteligazgatóknak képzelhettük magunkat, és a legnagyobb harc a minden szempontból szuper jól jövedelmező Presindentért folyt. Azért a L’Etoille sem volt rossz választás. Érdekes, hogy a valóságban a játék szerint nem túl sok profitot hozó Waikikihez vagy a Safarihoz mennénk el legszívesebben.

Gazdálkodj okosan!

A klasszikus, a mindent kenterbe verő etalon, az ÉLET játéka. A retró korszak ékköve.

Kérdezz! Felelek

Igazi, Vágó Istvános kvízműsorban éreztük magunkat.

Egérfogó

Mennyire kolosszális volt már, ahogy az a rács rácsukódott az egérkére! Mindenki ezt a pillanatot várta! Na és ez a tévéreklám… minden pénzt megér!

Marokkó

Kuporgó közel hajlások és vérre menő viták arról, hogy megmozdult vagy nem mozdult meg a pálcika. Megmozdult! – De nem! – De, én láttam! – Nem is igaz!

Szerencsekerék

Akinek ez a játék megvolt, az igazán nagyon vagánynak érezhette magát! Játék közben szinte hallottuk a tévéműsorban ezerszer lejátszott szólamokat, és láttuk a tábla mellett mosolygó, gyönyörű lábú Prokopp Dórát.

Te melyik játékkal egészítenéd még ki a kedvencek listáját?