A kislány megtudja, hogy örökbe fogadják – videó

Nem sejtett semmit, pedig egész életében erre várt.

Az Arizonában élő Jessica Frank nagyon szeretett volna örökbe fogadni egy gyermeket, ám a férje nagyon kényelmesnek találta az életüket úgy, ahogy van, és nem akart változtatni rajta. Jessica szülei azonban nevelőszülőként törődtek egy kislánnyal, Shailee-val. Egyik hétvégén a szülők elhívták egy közös családi kirándulásra Jessicát és a férjét is, aki itt találkozott először Shailee-val. A kirándulás után beültek egy étterembe, ahol a férj elbeszélgetett a kislánnyal, aki megemlítette, hogy szeretné, ha valaki örökbe fogadná.

“Azon az éjjelen a férjem azt mondta, hogy itt az ideje, hogy elindítsuk a kérelmünket, hogy nevelőszülőkké válhassunk. Ez márciusban volt, decemberre Shailee már hozzánk költözött, és szerettük volna örökbe fogadni. Ő nem tudott erről semmit, csak azt, hogy a szüleim leadták a nevelőszülői engedélyüket, ő pedig hozzánk költözött.”

“Amikor megtudtuk, hogy örökbe fogadhatjuk Shailee-t, megbeszéltük, hogy nem mondjuk el a kislánynak és a fiamnak, hadd legyen meglepetés. És eljött az örökbefogadás napja. Elvittük a gyerekeket az iskolába, majd suli után mentünk értük, alig 2 órával az örökbefogadás előtt. Annyira ideges voltam, attól féltem, hogy nem azt a reakciót kapom, mint amiben reménykedtem. Bekapcsoltam a kamerát, és elmondtuk a híreket a gyerekeknek:”

A kislány reakcióján emberek tízezrei pityeregnek. Egész életében ebben reménykedett, és most megvalósult az álma.

“Örökké egy család leszünk, és nem is lehetnénk boldogabbak annál, mint amennyire azok vagyunk”

Fotó: Ambitious Amber Creations & Photography

Forrás: Love What Matters