Szibéria legerősebb nője tette helyre a parkolóban őrültködő sofőrt – videó

Artyom élete talán legrosszabb döntését hozta, mikor szájalni kezdett.

Annál oroszosabb jelenet le sem játszódhatott volna Oroszországban, mint amit videóra vettek egy ottani pláza parkolójában.

A Mirror cikke szerint a parkolóban egy férfi vezetési tudásával vagánykodott, egy kézifékes fordulóval be is vágott egy autó elé. Az autót vezető nő ezt zokon vette, ki is kiabált neki, hogy vegyen már vissza magából, hiszen mégiscsak egy parkolóban vannak.

A férfi valamit visszadörmögött neki, ami, mint hamar kiderült, hiba volt. A nő kiszállt, odasétált a kocsihoz. Felhívta a férfi figyelmét, hogy itt gyerekek is járkálnak, balesetveszélyes, amit művel.

A sofőr a jelek szerint nem osztotta a nő nézeteit, ezért utóbbi úgy gondolta, hogy móresre tanítja. Feltépte a kocsi ajtaját, kirángatta a sofőrt, a nyakába kapta, elsétált vele a saját kocsijához, kinyitotta a csomagtartót, amibe úgy belevágta a férfit, mint egy szagos hátizsákot, rácsukta az ajtót, majd elhajtott vele. Az egész jelenetet a felvágós sofőr haverja videóra vette.

Egy kis adalék a történethez: a szóban forgó nő Oksana Kosheleva volt, akit a Mirror Szibéria legerősebb nőjeként emleget. A 34 éves nő erőemelő, és többek között arról híres, hogy kamionokat, vonatokat és helikoptereket húz el szórakozásból.

A sofőr, Artyom egyébként 100 méter után kikerült a csomagtartóból, Oksana elengedte. A nő nem akarta összeverni, csupán móresre akarta tanítani. Szerintünk sikerült neki.