Ennyi volt: Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Válik az álompár.

Tavaly novemberben vált a közvélemény számára is nyilvánvalóvá, hogy komoly gondok vannak háromszoros olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatában. Külön karácsonyoztak, aztán külön érkeztek az Év Sportolója díjátadóra. Noha ekkor Katinka még úgy nyilatkozott, hogy dolgoznak a megoldáson, már a munkában is külön utakon jártak, és most pedig kiderült: a Blikk információi szerint Hosszú Katinka elindította a válást.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy mi miatt romlott meg helyrehozhatatlanul Katinka és Shane kapcsolata. Az biztos, hogy az edző férj szélsőséges stílusát nehéz lehetett tolerálni, legutóbb például Tusup minősíthetetlenül üvöltözött egy novemberi versenyen Hosszú gyermekkori mesterével. Azóta nincs a párról közös fotó a közösségi oldalakon, és most úgy fest, hogy már nem is lesz.

Számtalan közös sikerük volt, a kérdés, hogy vajon hogyan hat a válás Hosszú Katinka karrierjére?

Köszönjük Magyarország!!! Thank you Hungary!!!

Közzétette: Katinka Hosszu – 2017. július 24.

Próbálják kibékíteni őket

Amikor megérkezik egy válóperes kereset a bíróságra, jellemzően 4 hónapon belül ki kell írni az első tárgyalási napot. Ekkor a legtöbbször még megpróbálják kibékíteni a válni készülő feleket, vagyis ekkor a leggyakrabban még nem mondják ki a házastársak válását.

Katinka egyre többet posztol újra a Facebookon, Shane visszavette a közösségi média aktivitását

Egy gyors látogatás Olaszországba, az @arenawaterinstinct székhelyén :) A quick trip to Italy, to Arena's headquarters :) #IronLady #arenawaterinstinct #HWAPO #travel #italy

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. február 13.

Forrás: Blikk