Először vesz új tüdejével levegőt a fiatal nő – videó

Egész életében légzési nehézségei voltak, mindig is erre a pillanatra várt.

Vannak dolgok, amit természetesnek veszünk: azt, hogy tudunk járni, látunk, hallunk és lélegzünk. Ám az emberi létezés ezen alapösszetevői nem mindenkinek adatnak meg. Ha megismerjük Jennifer történetét, ráébredünk, hogy mennyire is szerencsésnek születtünk.

A fiatal nő cisztás fibrózis nevű betegséggel született, a genetikai  betegség jellemzően súlyos légúti és emésztőszervi szövődményeket okoz. Jennifer számára minden egyes légvétel nehézséget jelentett egész életében. Élete minden napján arra várt, hogy megadatik-e számára egy olyan pillanat, amikor könnyen kap levegőt.

És megadatott! A nő vőlegénye, Rob, videóra vette azt a csodálatos pillanatot, amikor szerelme egy tüdőátültetés után, életében először tud úgy lélegezni, ahogy bárki más. Jennifer arcán egyszerre látszik a mérhetetlen öröm, és a mérhetetlen szenvedés és fáradtság, amin eddig túl kellett esnie. Ám ezentúl minden másképp lesz, Jennifer egy másik embernek köszönhetően újjászületett. Riszpekt mindenkinek, aki felajánlja a szerveit azért, hogy mások tovább élhessenek!

Az érzelmes pillanat, amire mindig emlékezni fognak, mi pedig ráébredhetünk, hogy mennyire szerencsések is vagyunk valójában:

Woman Breathes With New Lungs for the First Time

Watch this woman breathe for the first time with a new pair of lungs

Közzétette: NowThis – 2018. február 11.

Forrás: Happiest