Ő válthatja Shane Tusupot Hosszú Katinkánál?

Hasonlóan szélsőséges típus, mint olimpiai bajnokunk férje.

A Bors információi szerint nemsokára új sztáredző segítheti Hosszú Katinkát a felkészülésben, mégpedig a francia nemzetiségű Fred Vergnoux személyében, aki 2015 a spanyol úszónő, Mireia Belmonte edzője. Azután kezdtek el együtt dolgozni, miután az úszónő válla megsérült, ami miatt majdnem abba kellett hagynia a versenyszerű úszást. Ám Vergnouxnak köszönhetően újra elérte csúcsformáját. Ám most konfliktus alakult ki közöttük, mivel Mireia Belmonte nem akarja otthagyni Spanyolországot, Fred pedig szeretne Franciaországba visszatérni, és új kihívásokra is vágyik. Katinka felkészítésében pedig bőségesen lenne kihívás.

Török Károly nem tartja kizártnak, hogy Katinka jól tudna együtt dolgozni Vergnoux-al, aki hasonlóan kemény és szélsőséges típus, mint Shane Tusup:

„Nem egyszerű eset a francia, hihetetlen kemény szakember. Ha jönnek a sikerek, akkor nagyon szeretik a tanítványok, ha nem, akkor viszont gyűlölik, Shane-hez hasonlóan szélsőséges típus. Kérdés, hogy ha haza akar térni. Magyarországra miért jönne?

Katinka az edzés utáni lazaságról posztolt egy fotót, lehet, hogy hamarosan a keménykezű Vergnoux irányítja a felkészülését?

Edzés utáni lazaság 🙌 After practice chilling 🙌 #IronLady #hardworkpaysoff #HWAPO #swimming

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. február 9.

Fred Vergnoux on Twitter

Bon vent mon pote @valentisanjuan

Forrás: Blikk