2 hónapja elszakították rokonaitól VV Fanni feltételezett gyilkosát

A férfi ügyvédként tevékenykedő nagybátyját pedig tanúként hallgathatják ki.

A Bors információi szerint VV Fanni feltételezett gyilkosát több mint 2 hónapja eltiltották a rokonaitól, most pedig az ügyvédként tevékenykedő nagybátyját is kihallgathatják. A rendőrség döntött úgy, hogy B. László nem találkozhat rokonaival. Ugyanis ezzel nagy nyomást tudnak gyakorolni az elkövetőre, a legtöbb gyanúsított pedig ennek hatására bevallja tettét. A rendőrség most VV Fanni feltételezett gyilkosának esetében is erre számít: várják, hogy mikor törik meg a férfi, aki egyre nehezebben viseli családja távolságát.

A hatóságok ráadásul most új ügyvédet is kérnek a gyanúsított mellé, akit eddig nagybátyja képviselt, ám őt tanúként akarja kihallgatni a rendőrség lapértesülések szerint. Dr. Horváth B. Gábor szakjogász elmondta:

„Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, amelyeknek nem védőként jutott a birtokukba, hanem már korábban is érdemi információkkal rendelkezett. Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre”

Forrás: Blikk