Nagyon lefogyott Hujber Feri, beesett az arca és furcsán viselkedik

Üveges tekintettel a plafont nézte a Valami Amerika 3. sajtóbemutatóján, míg kollégái poénkodtak.

A vígjáték sajtópremierjén a 12  színész és a rendező, Herendi Gábor is jelen volt. Felhőtlen hangulat jellemezte az eseményt, azonban Hujber Ferenc csak fizikailag volt jelen. Arca beesett és sápadt volt, nagyon lefogyott, és legendás jókedvéből sem lehetett látni semmit. Míg Nagy Ervin és Ganxsta Zolee örömmel mesélték a forgatás humorosra sikeredett perceit, addig Hujber üveges tekintettel a plafont nézte. Ő maga nem is kívánt nyilatkozni:

“Én nem szeretnék mondani semmit, ha nincs kérdés”

És ezzel rögtön tovább is adta a mikrofont. A sajtótájékoztató után sem adott nyilatkozatot. Pár mondatot váltott Szervét Tiborral, majd a többiekkel ellentétben gyorsan elhagyta a helyszínt. Hujber Ferenc egyébként nemrégiben költözött haza Kanadából.

Voltak azonban, akik szívesen meséltek a Valami Amerikáról és az életükről is. Szabó Győző például elmondta, hogy a Valami Amerika konkrétan megváltoztatta az életét:

“Rengeteg mindenen keresztülmentem, és ez a film végigkísérte az életem. Volt egy nagyon nehéz időszakom, amikor drogokat fogyasztottam, s Herendi Gábor volt az egyik, aki elküldött az elvonóra. Tizennyolc éve tiszta vagyok, és nagyon sokat köszönhetek ennek a filmnek”

A Blikk videója a sajtótájékoztatóról, amin Hujber Ferenc is feltűnik:

Forrás: Blikk

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!