A 8 éves kislány anyukája 3 vetélése után segít kistestvére születésénél – fotók

Rengeteget sírt, mikor megmondták neki, hogy anyukája elvetélt.

Egy anya szívszorító történetet osztott meg a nagyvilággal a közelmúltban:

“Könnyű volt meghozni azt a döntést, hogy a szülésemnél ott legyen a 8 éves lányom, Brooke is. 3 éves volt, amikor megleptük őt egy ultrahang képpel, és a jó hírrel, hogy lesz egy kistesója.”

“Begöndörítettem a haját, csinos ruhába öltöztettem, és lefotóztam egy táblával a kezében, amin az állt, hogy nagy testvér lesz. A fotót feltöltöttük a Facebookra. Mindannyian nagyon izgatottak voltunk.”

Fotók forrása: Kesley Davis

Azonban Brooke-nak és az egész családnak hatalmasat kellett csalódnia. Az anya elveszítette magzatát. A kis Brooke teljesen összetört. Rengeteget sírt, és kérdezgette, hogy miért kellett ennek így történnie. Az anya azt mondta neki, hogy azért, mert a kicsi túl tökéletes volt erre a világra. A következő 4 évben 2 további vetélése volt az anyának, ezekről nem meséltek a kicsinek, nehogy megint összetörjön a lelke. Ami ezután történt, arról így mesél az anya:

“2015-ben újra pozitív lett a terhességi teszt. Nem mondtuk el rögtön Brookenak, de miután eltelt egy kis idő, megleptük őt a jó hírrel. Nehéz volt nem aggódni, de hittük és reméltük, hogy Isten ezúttal egy egészséges kisbabával ajándékoz meg. Ellie pedig egy januári napon megszületett!”

Előre elmesélték Brooke-nak, hogy hogyan zajlik le egy szülés, és hogy ez fájdalommal jár az anyának, de ez a normális. A kis Brooke pedig úgy döntött, hogy jelen akar lenni kistestvére születésénél.

“Rögtön kialakult a szoros kötődés Brooke és a kishúga között”.

2017-ben újra állapotos lett az anya, így három kislánya lehet, ahogy az édesanyjának is.

Forrás: Love What Matters

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!