44 év korkülönbség: Delhusa Gjon párjának apja eleinte szóba sem állt a zenésszel

Mostanra azonban már mindkettőjük szülei elhiszik, hogy az életkor csak egy adat.

Szerelem ide vagy oda, azért az nem lehet piskóta, amikor egy nálunk sokkal fiatalabb/sokkal idősebb emberbe szeretünk bele. És mi igazán biztosan érezzük, hogy Ő AZ, és nekünk nem számít a kora, legalábbis biztos, hogy nem érezzük negatívumnak, de hogyan értessük meg ezt másokkal, főként például a szüleinkkel? Vagy a párunk szüleivel?
Respekt mindenkinek, aki egy ilyet bevállal, mert őszintén megvalljuk, mi nem biztos, hogy tudnánk ezt nyíltan vállalni, akármilyen ágyúszerelmesek lennénk.

A 64 éves Delhusa Gjon és Fanni nevű párja között nem kevesebb, mint 44 év van. Ennek ellenére 4 éve élnek együtt boldogan: a zenész sokszor finom, ízlésesen tálalt vacsorával várja haza a lovas edzőként dolgozó lányt. Elmondásuk szerint a faluban sincs ellenlábasuk, ahol élnek. Ha valaki mégis rosszindulattal közelít feléjük, annak odébb állnak az útjából.

A szülőkkel természetesen eleinte nem volt zökkenőmentes a viszony. Fanni édesapja az első évben nem igazán beszélt velük, de idővel bebizonyították, hogy összepasszolnak.

“A nagymamákkal is csípjük egymás! Én va­gyok a nagymamák kedvence. Fan­ni rendesen végzi a feladatait, az, hogy ezt látták, valószínűleg segített az elfogadásban.”

– mondta Delhusa, aki párjával együtt nagyon figyel arra, hogy rendszeresen meglegyenek a közös pillanatok. Sokszor elmennek például együtt lovagolni.

A zenész és párja a hétvégi Story Gálán is részt vettek, ahol sok más fontos magánéleti vallomás is elhangzott. Pintér Tibor és párja, bár együtt érkeztek, nem együtt távoztak, a legnagyobb hír pedig talán az volt, hogy Andy Vajna és Timi kapcsolata a jelek szerint véget ért.

Forrás: Bors

Forrás: Facebook / Delhusa Gjon