Véget érhetett a Vajna Tímea-Andy Vajna álompár kapcsolata, ezért nincs elég pénz ruhákra?

Vajna Tímea már nem fog gyereket szülni a filmügyi kormánybiztosnak és kaszinópápának.

Egy ország lepődött meg azon, hogy a Story gálára Andy Vajna a felesége helyett asszisztensével érkezett, ám Vajna Timi Instagramjából ennél több is leszűrhető: sanszos, hogy véget ért a kapcsolata Andyvel.

Tímea ugyanis az egyik kommentelő válaszára megírta, hogy Ágival, akivel Andy a gálán megjelent, nem pusztán munkakapcsolatban van a férje:

“Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről.”

Legfrissebb posztjában Timi a cicáit hiányolja, nem Andyt

Bárcsak a cicáim velem lennének 😔 #bengal #cat #morning

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Majd azt is hozzátette:

“Nagyon szép szerintem, az a legfontosabb, hogy Andy boldog legyen.”

Az egyik hozzászóló pedig megkérdezte, hogy akkor már nem is fog gyereket szülni Andy Vajnának. Tímea erre annyit írt, hogy hát nem.

Az utóbbi időben Timi többször is kifakadt, hogy nincs elég pénze ruhát venni. Legutóbb egy kiszemelt farmerkabátot volt kénytelen otthagyni a boltban, mert túl drága volt. Lehetséges volna, hogy kapcsolatuk megromlása miatt nem költheti nyakló nélkül a pénzt? Vagy esetleg épp fordítva, a büdzsé csökkentése vezetett a kapcsolat kihűléséhez?

A Story által megosztott videón látszik Ági, a “személyi asszisztens”

Megtudtuk ki volt Andy Vajna kísérője a Story gálán

Andy Vajna ezúttal nem feleségével érkezett a Story gálára. Vajna Timi a 24.hu élő közvetítéséből tudta meg, hogy férje egy másik nővel partizott, Instagram-sztorija alapján nem volt boldog: egy tapsoló kézzel reagált a hírre. A Story megkérdezte a kormánybiztost, hogy ki a titokzatos és rendkívül csinos kísérője, aki egész este mellette volt. A válasz: ő Ági, a személyi asszisztense. #storygala2018

Közzétette: Story – 2018. február 10.

Forrás: Instagram