“Meglátja a sok jó pasit és meggondolja magát” – Pintér Tibor 24 évvel fiatalabb párja a színész nélkül bulizott

Hiába kérte tőle Pintér Tibor, hogy tartson vele vidéki fellépésére.

A 44 éves Pintér Tibor 20 éves szerelmével, Fridával érkezett a Story Gálára, ám nem együtt távoztak onnan. Alig telt el egyetlen óra, Pintér Tibornak el kellett indulnia egy vidéki fellépésre, Frida viszont úgy döntött, nem megy szerelmével, inkább marad a buliban. A színész a buli elején még így nyilatkozott:

“Igen, kezdek féltékeny lenni, mert ugyan engem akar, de ki tudja, meddig még. Lehet, hogy most itt meglátja a sok jó pasit és meggondolja magát. Nekem nemsokára el kell mennem egy fellépésre, és kértem is Fridát, hogy jöjjön velem”

Frida viszont maradt, így Pintér Tibornak maradt a féltékenység. Ám őt sem kell félteni, előfordult már, hogy hírbe hozták, vagyis hírbe hozta magát azzal, hogy kolléganőjének csapta a szelet:

“Amikor én hízelgek egy kolléganőmnek, az nem arról szól, hogy tetszik és azt akarnám, hogy a barátnőm legyen, hanem elsősorban az önbizalmukat szeretném építeni. Rendezőként, producerként kötelességem hergelni a környezetben lévő kolléganőket, hogy jók legyenek és önbizalmuk legyen. Ezt Fridi sokszor félreérti, nem beszélve arról, hogy az is fura számára, hogy ennyire jóban vagyok mind a két volt feleségemmel”

Forrás: Blikk