Korlátlan és ingyenes lesz a mobilnet 4 napig az egyik szolgáltatónál

Most pénteken éjféltől indul ez az átlagon felüli kedvezmény.

Péntek éjféltől 4 napon át korlátlan, ingyenes mobilnetet használhat minden telekomos, akár lakossági, akár üzleti ügyfélről van szó, aki havidíjat fizet.

Ennek az az oka, hogy február 16-án, pénteken este tíztől várhatóan február 19-e, hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket, a Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt.

A négynapos internetkánaán külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

Ez idő alatt ugyanakkor nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre – kivéve a letiltást, ami elérhető lesz.

Szóval ami nem roppant halaszthatatlan és sürgős elintéznivalód a Telekomnál, azt ne erre a négy napra időzítsd.

Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások. A számla befizetése pedig banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon lehetséges.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Pixabay