Vastag Csaba ma 35 éves

Felejthetetlen, mikor az asztalra pattanva énekelt Keresztes Ildikónak.

A sármos énekesnek azonban nem itt kezdődött a pályafutása. Már gyermekként is iskolai versmondó versenyeket nyert, hadarása ellenére. Bár Budapesten született, de Veszprémben élt, így került a Veszprémi Petőfi Színház társulatához is, ahol 7 évet töltött. Majd 2001-ben szerepelt a Hair című musicalben, ahol jó barátságot kötött a főszereplővel, Mészáros Árpád Zsolttal. Musical pályafutása ennek a barátságnak a hatására indult el, 2008-ban az év musicalénekese lett.

Forrás: Facebook

Amikor beválogatták a 2010-s X-faktorba, valójában csak az öccse, Tamás kísérőjeként volt jelen. A műsor előtt már a Popdaráló című műsorban megismerhették a tévénézők. A hazai tehetségkutató műsorok egyik legdrámaibb pillanatát élhettük meg, mikor testvérével kellett párbajoznia a továbbjutásért. Csaba végül megnyerte a versenyt, így országos hírnevet és ismertséget szerezve.
Szerepelt a Barátok köztben és együtt énekelhetett a Black Eyes Peas együttessel. Három alkalommal is megkapta a Fonogram díjat, 2012-ben a legjobb dalért és a legjobb énekesként, 2013-ban szintén a legjobb énekesként.
Boldog születésnapot kívánunk Csabának!

Forrás: Wikipédia