Lehúzta a vécén a lelki társát, mert nem engedték fel vele a repülőre

A légitársaság munkatársai javasolták a 21 éves lánynak a szörnyűséget.

A 21 éves amerikai egyetemista, Aldecosea a Spirit légitársaság gépével tervezett utazni. Előtte felhívta őket telefonon, hogy a gépre felviheti-e magával lelki társát, a hörcsögöt. Azt a tájékoztatást kapta, hogy ennek nincs semmi akadálya.

Ám becsekkoláskor már mást mondtak neki. Nem engedték, hogy felvigye szeretett kedvencét a gépre, és a lány szerint a pultnál azt javasolták neki, hogy eressze szabadon, vagy húzza le a vécén a hörcsögöt. Ő órákig nem tudta eldönteni, mit tegyen. Próbált autót bérelni, de nem sikerült. Végül eldöntötte, hogy végez a Kavics nevű hörcsöggel, de nagyon megviselte ez. Így idézte fel a tragikus pillanatokat:

“Rémült volt. Rémült voltam. Vérfagyasztó volt, amikor megpróbáltam bedobni a vécébe. Jó tíz percig csak ültem és zokogtam a fülkében”

Fotó: Pexels

Derek Dombrowski, a légitársaság szóvivője tagadja, hogy munkatársai Kavics megölését javasolták volna a lánynak.

“Magabiztosan állíthatom, hogy ügynökein soha nem javasolták ennek a vendégünknek, hogy lehúzza, vagy bármilyen más módon bántalmazza az állatot. Nagyon elszomorító, hogy ez a vendégünk végül úgy döntött, hogy végez a saját kedvencével”

Ugyanakkor elismerte, hogy valóban félretájékoztatták telefonon a lányt, aki ügyvédet fogadott.

Forrás: 444