“Inkább menj és csinálj nekem egy szendvicset!” – szóltak be a tinilánynak, ő pedig tökéletesen vágott vissza

Ettől minden szexista kommentelőjének leeshetett az álla.

Amikor egy lányt vagy nőt szexista internettrollok oltanak le, jellemzően olyan kommenteket írnak a posztjaik alá, mint például: “Fogd be és menj inkább főzni!” vagy: “Neked nem a konyhában lenne a helyed?”

A 16 éves Jade Hameister néhány éve a TEDx konferencián tartott előadást arról, hogy éppen az úgynevezett “Polar Hat Trick” kellős közepén tart, ami abból áll, hogy be kell síelni az Északi Sarkot, a Déli Sarkot és Grönlandot. Az előadásának célja az volt, hogy bátorítsa a többi nőt is a legnagyobb álmaik megvalósítására.

Annak ellenére, hogy az előadása idejére már túlvolt az Északi Sarkos fejezeten, megkapta a minden bizonnyal csekély méretű hímtaggal rendelkező szexista férfiak intelligens megjegyzéseit. Köztük az egyik legnépszerűbbet: “Inkább menj és csinálj nekem egy szendvicset!”

Jade pedig úgy is tett.

Az előadás után teljesen egyedül elment a grönlandi jégsapkához, majd onnan 600 kilométer megtételével eljutott az Antarktiszra.

Ott készült róla ez a fotó:

A szendvics elkészült, Jade pedig kiírta: “Megcsináltam a szendvicset. (Sonkás-sajtos.) Most pedig tedd meg ide ezt a 600 kilométeres, 37 napos síutat, és megeheted.”

Erre csak ennyit tudunk reagálni:

via GIPHY

Forrás: Bored Panda

Kép: Facebook