Feltámadt az olimpiai úszó megrogyott kapcsolata? – Az érzelmek nem hűltek ki

Cserpes Laura, aki nagyon szenvedett a szakítás miatt, most kirepült Gyurta Dani után a téli olimpiára.

Januárban írtunk róla, hogy véget ért Gyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata. Most azonban úgy tűnik, hogy valami jó irányba változik kettejük között: A Blikk információi szerint Laura csütörtök reggel Dél-Koreába utazott, ahol exe, Gyurta Dá­niel sportdiplomataként tartózkodik.

A lap információi szerint ez volt az eredeti terv is, ám a szakítás miatt elvetették ezt az ötletet. Most viszont úgy tűnik, Laura, aki nagyon szenvedett a szakítás miatt, ad még egy esélyt Gyurta Daninak. A pár egy közeli ismerőse elmondta:

“Sokan úgy gondolják, hogy Gyurta Dániel vetett véget ennek a kapcsolatnak, de ez nem így van. Cserpes Laura mondta ki, hogy vége. Dániel azóta próbálja visszahódítani, többször kérte, hogy utazzon el vele a téli olimpiára. Laura azonban együtt nem szeretett volna repülni exével, ezért az úszó átíratta a jegyét egy másik repülőre, azért, hogy Laura igent mondjon az útra.”

Nem tudjuk, hogy miért szakítottak, de az, ha Laura egy ekkora útra vállalkozott, jó eséllyel jelentheti azt, hogy újra jól alakulnak közöttük a dolgok.

Gyurta Dániel és Cserpes Laura kapcsolata

A magyar álompár tagjai 2016 őszén találtak egymásra, miután Dani elment az énekesnő egyik koncertjére. Sok időt töltöttek együtt, Gyurta a vizes világbajnokság előtti edzőtáborba is elvitte Floridába Laurát, aki a budapesti vébén a helyszínen párjának. Sokakat sokkolt szakításuk híre, ám most kiderült: az érzelmek még nem hűltek ki.

Forrás: Blikk