Komoly műtéten esett át Majka felesége: a gyerekeit is alig tudta már felemelni

Már az első babája érkezésekor is érezte, hogy gond van, második szülése után azonban muszáj volt a műtőasztalra feküdnie.

Majoros Hajnalka, Majka felesége két hete komoly műtéten esett át. Már az első szülése után is érezte, hogy valami nincs rendben, de akkor még megnyugtatták az orvosok.

“Miután Marián világra jött, hetekig éreztem egy kitüremkedést a köldökömnél, de a nőgyógyászom azt mondta, ne féljek, nincs köldöksérvem.” – mesélte a Blikknek.

Második gyermeke születése után azonban még rosszabb lett a helyzet: hiába dolgozta le a súlyfeleslegét, továbbra is úgy nézett ki, mint aki 3 hónapos terhes. A köldöke felett türemkedett ki a hasa, és ez még félévvel a szülés után sem szűnt meg.

Ekkor derült ki, hogy Hajnalkának szétnyílt a hasfala.

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Olyan fájdalmak gyötörték, hogy már a gyerekeit is alig tudta megemelni. Végül egy plasztikai sebész győzte meg arról, hogy meg kell műttetnie magát. “Fel kellett készíteni a gyerekeket arra, hogy legalább 10 napig nem nagyon leszek otthon, és majd utána is nagyon kell vigyáznom arra, nehogy megemeljem magam. Eleve rettegtem az operációtól, mert számos internetes fórumon azt láttam, hogy bizony el is ronthatják a hasplasztikát.” – mesélte félelmeit Hajni, akinek gyerekeire az édesanyja vigyázott, míg ő a pécsi kórházban feküdt. Majka ugyanis egy percre sem hagyta magára, és ez rengeteget jelentett neki.

“Boldog voltam, hogy nem hagyott magamra, az első éjjel is végig velem maradt a kórházban. Nagy fájdalmaim voltak eleinte, sokat segített, hogy simogatta a kezem. Hálás vagyok a gondoskodásáért.” – mondta.

Forrás: Blikk