Zalatnay Saroltánál eltört a mécses, zokogott a színpadon

Dévényi Tibi bácsi piros pöttyös labdákat dobált azoknak, akik tudták, hogy Cini egykori szerelmei melyik zenekarok tagjai voltak.

Megható jubileumi nagykoncertet adott az Erkel Színházban Zalatnay Sarolta, aki 55 éve szerzett országos ismertséget a Táncdalfesztiválon. A művésznő megszokta a sikert, de az, hogy a színház majd felrobbant a szeretettől, még őt is meglepte. Cini minden előadott szám után vastapsot kapott, de nem csak ez volt az, ami felkavarta: a háttérben a régi idők fotóit vetítették.

“Elolvadtam a zenéktől és a közönség fogadtatásától, de arra gondoltam, hogy nem szabad bőgni. Egész koncert alatt ott volt a gombóc a torkomban. A Fák, virágok, fény című számnál viszont eltörött a mécses”

Cini sírni kezdett, hosszú perceken át törölgette a szemét, miközben a közönség tapsolt.

“Eszembe jutott, amikor ugyanebben a színházban az édesanyám a Táncdalfesztiválon ott állt velem az öltözőben, és rám mosolygott, hogy „ugye megmondtam, fiam”. Ott volt mind a három fesztiválon, mindenben mellettem állt. Persze hogy elsírtam magam… anyukámmal éltem, apukám korán meghalt, és nem volt testvérem, tehát nekünk komoly kapcsolatunk volt, minden szinten. Azután, hogy elengedte a ke­zemet és elment, sokkal könnyebben kerültem bajba és nehéz helyzetekbe”.

A 80 éves Koós János hangja mellett a humorát is megcsillogtatta Cini jubileumi koncertjén

Forrás: Facebook

Zalatnay Sarolta jubileumi koncertjén legendás sztárvendégekkel duettezett. Takáts Tamással előadták a Pocsolyába léptem című dalt. A Hosszú, forró nyár című dalt pedig Varga Miklóssal elevenítették meg.

Cini a színpadra termett, aholl 55 éve megállja a helyét

Forrás: Wikipédia

A heves érzelmek mellett humor is jutott az estére, Koós János hangja mellett poénjaival csillogott, míg Dévényi Tibor pöttyös labdákat dobott a közönség soraiba annak, aki tudta, hogy Cini egykori szerelmei mely együttesekben zenéltek.

Forrás: Bors