Melíroztatott a szülinapján a lány, az apja büntetésből teljesen levágatta vele a haját

Több tízezren osztják és kommentelik a történetet.

Christin Johnson, egy ohiói édesanya szívszorító történetet osztott meg a Facebookján. Először az alábbi képet tette ki Kelsey nevű lányáról, ezzel a szöveggel: “Így nézett ki a lányom vasárnap, miután a szülinapja alkalmából elvittem a fodrászhoz, mert melíroztatást kért.”


Majd a másik két képet is megmutatta, amik ezután készültek: az új frizurájának örülő Kelseyt elvitte az apához, aki – a lány mostohaanyjával együtt – teljesen felháborodott a színváltoztatáson.

Olyannyira, hogy arra kényszerítették: tövig vágja le a haját.

Az ügyet a rendőrségig vitték, ahol gyerekbántalmazás gyanújával nyomoznak. A tűzoltóságon dolgozó apát és mostohaanyát kényszerszabadságra küldték a nyomozási eredmény megszületésééig.

Christin eredeti posztja több mint 33 ezer reakciót és 24 ezer megosztást váltott ki. A nyomozást vezető rendőrfőnök úgy fogalmazott: “1992 óta vagyok a szakmámban, de sosem találkoztam még ilyesféle esettel.”

Az anya, aki az egész történet kapcsán kreált egy külön Facebook-oldalt, elvitte lányát parókát szerezni, ebben látható Kelsey az alábbi képen:

Forrás: Daily Mail