Fegyveres rendőrök dekkoltak egy órán át egy tigris miatt, majd kiderült, hogy plüssjáték

Jaj.

Nem célunk azt a nézetet erősíteni, hogy a rendőrök hajlamosak a csúnya befürdésekre, ezek a sztorik egyszerűen csak kihagyhatatlanok. Nemrég számoltunk be például egy olyan zsaruról, aki egy hóból készült autószobor sofőrjét akarta igazoltatni.

Ez a sztori azonban még meredekebb. Egy Bruce Grubb nevű skót földműves, aki 200 vemhes tehénnel gazdálkodott, egyik éjjel kénytelen volt hívni a rendőröket farmjára, miután megpillantott egy tigrist a földjén. Bölcs lépés volt a részéről a hatóságok értesítése, a tigris ugyanis könnyedén végezhetett volna akár az összes tehénnel is.

A helyszínre kiérkező rendőrök közül az első, aki a kocsijából meglátta a földön heverő “állatot”, szintén valódinak vélte. Se neki, se másnak nem jutott eszébe alaposabban megnézni a tigrist, ami valójában egy plüssjáték volt.

Mi több, a biztonsága megőrzéséért ki se szállt a járművéből, csak várt és kért erősítést. HAT további rendőrautó érkezett ki ezután, köztük egy felfegyverkezett egység is, és nem kevesebb, mint egy órán át dekkoltak várakozó állásponton, a tigrist figyelve.

Ám az csak nem mozdult.

Ekkor a farmer úgy döntött, ő bizony közelebb merészkedik, hogy megnézze, “minden rendben van-e” a ragadozóval. Pontosan azért, mert eszébe ötlött, hogy talán egy műtigrissel van dolga, amit valaki csúnya tréfából tett a tehenei közelébe.

Ahogy közelebb hajtott hozzá a terepjárójával, konstatálta, hogy ő és a hét rendőrautó egy játéktigrist bámultak egy órán át.

Grubbnak fogalma sincs, ki lehetett a megviccelője, és egy kissé kényelmetlenül érzi magát, amiért riasztotta a rendőrséget. Mindenesetre azóta csak nevet az egészen. Azt nem tudjuk, hogy a rendőrök mennyire nevetnek rajta…

Forrás: LADBible