A lefagyasztott embriókat vitte a pár játszótérre és a nagyszülőkhöz – fotók

A kartondobozba rejtett embriók sorsa.

Idegőrlő sokáig hiába reménykedni gyermek után, ám az alábbi fotókon látható oregoni pár próbált nem elkeseredni. Mikor megkapták a kartondobozt, amiben egy fémtartály, és abban a lefagyasztott embrióik voltak, arra gondoltak, hogy egyetlen nap erejéig ők most igazán átélik, hogy milyen is szülőnek lenni.

“Ebben a dobozban volt a jövőnk. Az álmaink, a vérünk és a könnyeink is. Ez mindent megváltoztathat, amit valaha tudtunk az életről” – meséli Samantha, az anya.

Fotók: Samantha Clark

“Az volt az a nap, amikor találkoztunk a gyerekeinkkel. Az első nap, amikor a karjainkban tartottuk és szerettük őket. Minden óra tele volt álmodozással és nevetéssel. Kirándulásokról beszélgettünk, jégkrémekről, a Disney World-be tett látogatásról, a karácsonyról és játszóterezésről.”

“Úgy voltunk vele, hogy ha semmi nem lesz az egészből, akkor legalább eltöltöttünk egy napot szülőként. És adtunk magunknak pár órát az életünkből, amikor úgy érezhettük, hogy a meddőség nem a rideg valóság volt”.

“Ezért, ahogy az új meddőségi klinikánkra utaztunk, családi kiruccanást tartottunk a kartondobozzal. Elmentünk a helyi állatkereskedésbe, a gyorsétterembe, a nagyszülőkhöz és még a karácsonyfát is megvásároltuk nekik.”

“Ma, ahogy itt ülök, a doboz egykori tartalmát nézem. 2017 augusztusában megszülettek a hármas ikreink. Ezt sosem tudtuk igazán elképzelni. Azt, hogy a sok örökbefogadási kísérlet és hiábavaló kezelés után milyen érzés meghallani, ahogy felsírnak a műtőben, és nem tudtuk elképzelni, hogy sokkal jobban szeretjük egymást, mint valaha. Az a kartondoboz teljesen megváltoztatta az életünket!”

Fotó: Lisa Dubisar

Forrás: Love what Matters