Megtalálták VV Fanni mobilját

Lehetnek olyan adatok a készülékben, amik az elkövetőhöz vezetnek.

A rendőrség hónapok óta nagy erőkkel nyomoz a november 20-án eltűnt 24 éves Novozánszki Fanni halálával kapcsolatban. Most újabb bizonyítékot vizsgálnak. A Blikk információi szerint a rendőrök egy szervizben megtalálták VV Fanni régebbi mobiltelefonját, amit még novemberben, eltűnése előtt adott le. A lap informátora azt mondta:

“A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek”.

A rendőrök feltételezik, hogy Fanni és a feltételezett elkövető már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, és ennek lehet nyoma a telefonban. Az anya is emlékezett a telefonra:

“Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök.”

A megtört édesanyában él még a remény, hogy újra megölelheti lányát, noha tudja, hogy erre nincs esély:

“A lányomat már semmi nem hozza vissza, az a helyzet. Persze, tudni akarom, hogy mi történt vele vagy hogy hol van most. Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk semmit, és nekem már a legvadabb, legdurvább dolgok jutnak eszembe. Én csak szeretném újra megölelni, semmire nem vágyom jobban, de érzem, hogy ez már nem válhat valóra”

VV Fannit a pénze miatt ölhették meg, a feltételezett elkövető előzetes letartóztatásban van, ám nem ismerte be a gyilkosságot, a hazugságvizsgálatot pedig megtagadta.

Forrás: Blikk