Foktői gyilkosság: Szólt a szomszédnak, hogy meg fogja ölni az anyját, de az nem hitte el

A gyilkos lánya szerint talán jobb lett volna, ha sikerül anyja öngyilkossága.

A foktői tragédia szombat reggel történt: holtan találtak a 89 éves nőt, akivel a saját lánya végzett. A hatvanas éveit taposó Gizella már 8 éve ápolta magatehetetlen édesanyját, és nem akarta szeretetotthonba vinni. Az utóbbi hónapokban még nagyobb lett a nő vállán a teher, ugyanis egyedül maradt a nehézségekkel, mivel férje ősz óta kórházban fekszik.

A nő rokonai látták Gizellán, hogy nincs minden egészen rendben vele. Aztán megtörtént a baj. Szombat reggel még készített reggelit is idős édesanyjának. Aztán pedig megölte. Ezután magával is végezni próbált, de nem sikerült neki, öngyilkossági kísérlete miatt kórházba került.

A nő egyik szomszédja elmondta, hogy Gizella beavatta a hátborzongató gyilkosság tervébe:

“Nagyon rendes asszony volt, a múlt héten is többször beszéltem vele az utcán. Láttam rajta, túlterhelte magát, jelezte is, hogy mire készül. Persze mondtam neki, hogy ne csináljon hülyeséget, de sajnos nem vettem komolyan. Nem gondoltam, hogy képes megtenni, hiszen nagyon szerette”

Gizella lá­nya bejár a kórházba édesanyját látogatni. Elmondta, hogy Gizellának tudnia kellett, hogy ha nem sikerül az öngyilkossága, akkor annak súlyos következményei lehetnek, ezért a lány szerint talán jobb lett volna, ha végigviszi, amit elkezdett.

Forrás: Index