10 dolog, amit ne ajándékozz szerelmednek Valentin napra, ha jót akarsz

Te is azok közé tartozol, akiknek minden évben fejtörést okoz, hogy mivel is lepje meg párját a szerelmesek ünnepén, Valentin napján?

A megfelelő ajándék kiválasztásához szükséges ismernünk minek is örülne igazán kedvesünk. A világháló tele van ajándékötletekkel, íme egy lista arról, hogy mi az, amit kerülj el inkább.

Fotó: Pixabay

Forrás: pixabay.com
1. Háztartási eszközök
Hiába emlegeti kedvesed, hogy elromlott a turmixgépe, vagy vacakol mostanában a porszívója, biztosra veheted, hogy ilyenkor nem fog örülni egy ilyen ajándéknak. Bár ezek az eszközök sokszor hasznosak és megkönnyítik a mindennapi életet, inkább azt sugallják az ajándékozott számára, hogy kezdődhet a házimunka.
2. Hálóruha, alsónemű
Itt természetesen nem a szexis darabokról van szó, hanem a kényelmes vagy vicces ruhaneműkről. A szerelemmel átitatott meghitt estét kár lenne elrontani egy banánmintás tangabugyival, vagy egy majmos alsónadrággal.
3. Ajándékkártya
Ilyenkor kedvesünk azt szeretné érezni, hogy gondoltunk rá, ismerjük őt. Ezért olyan ajándékot vár, ami tükrözi ezt, és nem egy 5000Ft-os vásárlási utalványra vágyik. Ez olyan, mintha pénzt adnál neki borítékban. Elég illúziórombolónak hat, nem?
4. Vicces óvszer
Bár a legtöbb pár szerelmes összebújással zárja a napot, a többség nem egy kaktuszmintájú vagy dinó alakú óvszerrel képzeli el a védekezést aznapra.
5. Szexuális segédeszközök
Nem a Valentin nap a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy ilyen módon vegyük rá párunkat olyan segédeszközök kipróbálására, amelyektől eddig is ódzkodott.
6. Koncertjegy
Éppen most lehet megvásárolni kedvenc előadód koncertjére a jegyeket? Ez nagyon jól hangzik, amíg a párod is kedveli őket. Azonban, ha csak a te kedvenced, semmiképp se erőltesd rá párodat, hogy elkísérjen.
7. Plüssállat
Igaz, ilyenkor tele vannak az üzletek polcai olyan édesebbnél édesebb plüssállatokkal, melyek egy szívet tartanak a kezükben. Nagyon aranyos és kézenfekvő ajándéknak tűnhet, de őszintén, ki szereti, ha gyereknek nézik?
8. Giccses ajándéktárgyak
Ahogyan plüssállatokkal, úgy a különböző szivecskés, giccses ajándéktárgyakkal is tele vannak ilyenkor a boltok. Ha csak nem egy porcelán vagy ajándéktárgy gyűjtőről van szó, biztos lehetsz benne, hogy ennek sem fog örülni a párod, mikor nagy lelkesedéssel bontogatja a tőled kapott csomagját.

Fotó: Pixabay

9. Vacsora gyorsétteremben
Valljuk be, nem túl meghitt egy sültkrumpliszagú, elhagyott szalvétákkal borított helyiségben tölteni a szerelmesek napját. Helyette akár főzhetünk valami különleges ételt a szerelmünknek. Arra azonban ügyeljünk, hogy ne olyan étel legyen, amire allergiás a kedvesünk vagy köztudottan utált alapanyagból készüljön.
10. Eljegyzési gyűrű
Utolsó és egyben kicsit kakukktojás ajándéktárgyunk a jegygyűrű. Nagyon romantikusnak hat egy Valentin napon megejtett lánykérés, azonban bizonyos esetekben balul sülhet el. Akkor semmiképp se lépd meg ezt, ha csak azért tennéd, mert nincs más ötleted, és különben is régóta nyúz vele a csajod. Abban az esetben is rosszul sülhet el, ha a barátnőd nem érzi még késznek magát a feleségszerepre, nem tart olyan mélységben a kapcsolatotok, és egy nemleges válasz mellett még szakítás is lehet a dologból. Olyan nő is szép számban akad, akik túl sablonosnak éreznék a Valentin napi lánykérést, és jobban örülnének, ha egy másik napon történne meg a különleges esemény.
Forrás: Femcafe