Újra feleségül veszik Liptai Claudiát, nem egy átlagos esküvő lesz

Előző házasságaikból született lányaikat koszorús lányoknak szeretnék, a gyűrűhordozó pedig közös fiúk, Macellre lesz.

Liptai Claudia és szerelme, Pataki Ádám a nyáron összeházasodnak, és már javában folyik az esküvő tervezése. Például már kitalálták, hogy a korábbi házasságaikból született gyermkeiket koszorús lányoknak szeretnék, közös gyermekük, Macell pedig legyen a gyűrűhordozó. A helyszín a főváros nyüzsgésétől távol, egy vidéki városban lesz, ami mindkettőjük szívéhez közel áll. Már azt is tudják nagyjából, hogy kiket fognak meghívni.

Liptai Claudia elárulta: ez az esküvője teljesen más lesz, mint az előző. Mondjuk ezt nem lesz nehéz összehozni, hiszen akkor a műsorvezető nem is tudta, hogy házasságkötésre ment: wellnessezni hívták, és meglepetés volt neki a ceremónia. Most azonban igazi menyasszonyi ruhát ölthet. Garantáltan szép menyasszony lesz Liptai Claudia, aki a szépészeti beavatkozásokat sem veti meg, noha, van egy testrésze, aminek a közelébe nem engedne soha szikét.

Azért nem lesz minden olyan, ahogy Claudia elképzelte:

„Jó lett volna, ha édesapám kísér oda az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd”.

Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak”

Azt egyelőre még nem tudják, hova mennek nászútra. Ami viszont biztos:

“nem egy átlagos esküvőnk lesz!”

Forrás: Blikk