Exnejére mosolygott kivégzése előtt a férfi, aki direkt a nő füle hallatára mészárolta le gyerekeiket

Felhívta nejét, aki így hallotta, ahogy 6 és 9 éves kislánya kétségbeesetten kiabál.

A borzalmas ügy, ami ismét felkavarta az egész világot, most sötét véget ért. A 62 éves gyermekgyilkos John Battagliát kivégezték egy texasi börtönben. Ahogy a férfi a kivégzőhelyiség üveglapja mögül meglátta volt feleségét, mosolygott, majd azt kiáltotta az utolsó szó jogán:

“Hello, Mary. Még találkozunk!”

Ezután megkapta a méreginjekciót, 22 perccel később pedig már nem élt.

Fotó: Texas Department Of Criminal Justice

John Battaglianak Mary már a második felesége volt, és azért lett vége frigyüknek, mert bántalmazt a nőt. Mary ezért börtönbe juttatta, John pedig ezt nem tudta megbocsátani neki. 2001-ben szabadlábra került, próbaidőre, és gyermekei láthatását is engedélyezték neki.

Na, ezt nem kellett volna. A brutális férfi a lakására vitte a 6 és 9 éves kislányokat, és telefonon felhívta Maryt, aki ekkor az édesapjával vacsorázott. Mary kihangosította a telefont, így a lányok nagyapja is hallotta, ahogy a kislányok kétségbeesetten sikítoztak:

„Apa, ne! Ne csináld!”

Ám a kegyetlen “apa” nem hallgatott rájuk, több golyót is engedett beléjük, amitől mindketten életüket veszítették. John ezután elment, és rózsákat tetováltatott magára a kislányok emlékére.

John ügyvédei azzal védték a férfit, hogy védencük elméje nem ép, de a hatóság minden beadványt visszadobott. John ügyében a halálbüntetés ellenzői sem tiltakoztak.

Forrás: Blikk