Shane Tusup is mással mutatkozik már, nem küzd tovább Katinkáért?

Több jel is arra utal, hogy menthetetlennek érzi Hosszú Katinkával a házasságát Shane Tusup.

Olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup kapcsolata megrendült tavaly, és azóta sem sikerült orvosolniuk a problémákat. Nem derült ki, hogy mi miatt szakadt el a cérna, ám azt tudjuk, hogy Shane szerette volna kiengesztelni Hosszú Katinkát. A január 11-i Év Sportolója Gálán magyarul kért bocsánatot feleségétől. Katinka ezután úgy nyilatkozott, hogy dolgoznak a megoldáson, ám a jelek mást mutatnak.

Shane Tusup január közepe óta már nem posztol fotókat és szerelmes, bűnbánó idézeteket közösségi oldalára. Az edzésekre külön kocsival és eltérő időpontban mennek a Duna Arénába. Szerdán Shane hajnaltól tartott edzést, Katinka pedig délelőtt fél 11 után érkezett meg az uszodához, és pár perccel később edzőtársa, Dudás Dániel is befutott. Katinka és Dániel sokat lógnak együtt, Katinka azt határozottan cáfolta, hogy lenne köztük valami.

Már Shane Tusup is mással mutatkozik, a szerdai edzések után a klub egyik úszásoktatójával lépett ki a Duna Arénából. Vidáman elbeszélgetett a fiatal nővel, és együtt szálltak be a tréner bérelt kocsijába. Erről itt láthatsz fotókat.

A magánéleti válság Hosszú Katinka karrierjére is kihat, több versenyt is lemondott idén. Követőivel vidám szelfiket oszt meg mostanában, kérdés, hogy mi zajlik le benne.

Edzésen csak a selfie megy… Vagy mégsem? 🤔 szép napot Nektek!During practice only the selfies… Or not? 🤔have a lovely day everyone! #HWAPO #IronNation #IronLady

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. január 31.

Forrás: Blikk