Agresszív mellrákból gyógyult ki orvosi marihuánával egy 44 éves nő

A kétgyermekes anya azt állítja, az olaj, amihez ráadásul az igénylése után 5 hónappal jutott hozzá, megmentette.

Egy 44 éves nő azt állítja, orvosi marihuána segítségével gyógyult ki agresszív emlőrákjából: mindennap egy cseppet fogyasztott a kannabisz olajból.

A kétgyermekes anya tavaly márciusban talált egy csomót a mellében, ami után a legrosszabb típusú emlőrákkal diagnosztizálták. Ezért ő elutasította a kemoterápiát, ugyanis az korábban a testvérét nem mentette meg.

Helyette benyújtotta az igénylését az olajra, amit csak 5 hónap múlva kapott meg.

Dee Mani ❤️ (@deemani) által megosztott bejegyzés,

Dee Mani ❤️ (@deemani) által megosztott bejegyzés,

Dee Mani ❤️ (@deemani) által megosztott bejegyzés,

Dee Mani ❤️ (@deemani) által megosztott bejegyzés,

Állítása szerint a vizsgálatok is igazolják, hogy a rákos sejtjei mind elpusztultak, noha az eddigi állatkísérletek még nem bizonyították, hogy az orvosi mariuhánának rákgyógyító hatása lenne. A nő az olaj fogyasztása mellett az étrendjén is változtatott és elkezdett meditálni – a csodálatos gyógyulást 4 hónap alatt ment végbe.

Az orvosi marihuána teljesen tiszta szer, ami nem okoz tudatmódosulást, csak ritkán és speciális esetekben lehet hozzájutni. Az anya továbbra is minden este elfogyasztja az 1 csepp kannabisz olajat, aminek rákgyógyító hatására saját internetes kutatásai eredményeként bukkant rá. Nem ő az első ugyanis, aki állítja: az olaj kigyógyította az emlőrákból.

Forrás: Daily Mail