263 millió forintért kínálja a szüzességét a tini, anyjának akar házat venni a pénzből

Jobb módját el sem tudja képzelni a szüzessége elvesztésének a 19 éves lány, aki a vásárlóval 12 órát lesz majd együtt.

Rosalie, a brazil tini azért árverezi el a szüzességét, hogy édesanyjának tudjon venni egy meseszép házat. 263 millió forint összegű pénzt kér a légyottért, ebből tényleg nem kéne kompromisszumokat kötnie a kedves mama ingatlanvásálásakor.

Vannak férfiak, akik valóban szívesen áldoznak komoly összegeket arra, hogy elvegyék egy lány szüzességét, Rosalie kapott már egy 155 milliós ajánlatot, ám a lány egyelőre nem akciózta még le magát.

Rosalie elmesélte, hogy miért vetemedett arra, hogy meghirdesse szüzességét:

„A családomért teszem. Heten vagyunk, anya, a két fiútestvérem, a három lánytestvérem és én. Mikor 10 éve elhagyott az apánk, minden nagyon nehézzé vált. Csak a legidősebb bátyám dolgozik, úgy 51 ezer forintot keres havonta, alig tudja belőle a számlákat kifizetni. Napról napra élünk, egyszer eszünk naponta, általában valamilyen rizst valamivel feldúsítva”.

A lány nem gondolja, hogy lelki problémája lenne a különös aukcióból, sőt, úgy véli ez a legjobb módja szüzessége elvesztésének.

A nyertes vásárlónak meg kell felelnie néhány dolognak: például szexuális fertőzésekre meg kell vizsgáltatnia magát, és óvszert kell hazsnálniuk. A légyottnak egy, a lány által kijelölt hotelben kell megtörténnie, és összesen 12 órát tölt majd el itt a férfivel.

A lány nem csak házat akar venni édesanyjának, de a tanulmányait is ebből fedezné és még egy vállalkozást is indítana.

Forrás: Bors