2 hét alatt 8 kiló mínusz, 4 hónap alatt 18 kiló mínusz: sztárok extrém diétái

Eláruljuk, hogy Beyoncé, Reese Witherspoon vagy épp Matthew McConaughey milyen nemnormális módszerekkel fogyott le, amiket persze semmiképp se utánozz.

Nem feltétlenül egy szerep kedvéért, de persze a legtöbbször ilyen okokból képesek a filmsztárok és énekesek nagyon rövid idő alatt rettentően sokat fogyni. Az alábbiakban azt olvashatod, milyen drasztikus módszereket alkalmazott egy-egy híresség – de te ne légy ostoba, és véletlenül se kövesd a példájukat, mert többet árthatsz vele magadnak, mint hinnéd! Például, ha nagyon gyorsan lefogysz, csúnya és ráncos lesz a bőröd, amin legfeljebb már csak drága plasztikai műtéttel segíthetsz.

Matthew McConaughey

A színész a Mielőtt meghaltam című filmben alakít egy halálos beteg férfit, amihez 4 hónap alatt 18 kilót dobott le.  A diétája kizárólag fehérjékből és különböző turmixokból állt.

Anne Hathaway

A Nyomorultakban hozott szerepéért kellett minél soványabbra fogynia, amit úgy tartott be, hogy naponta nem evett meg többet 500 kalóriánál. Ezt hummuszból, répából és zabkásából rakta össsze.

Natalie Portman

A Fekete hattyú főszereplőjeként nem nyomott többen NEGYVEN kilónál. Napi fél grapefruitot, répát és egy kis mandulát evett.

Beyoncé

A Dreamgirls szerepéért 2 hét alatt 8 kilótól szabadult meg. A diétája nagyon egyszerű volt: csakis citromos, cayenne borsos, juharszirupos vizet ivott. Néha megengedett magának egy kis zöldséget. Az énekesnő elmondta: először és utoljára csinált ilyet, mert nagyon megviselte a szervezetét ez a fogyókúra.

Forrás: foodyny.hu