Liptai Claudia mindent elárult a plasztikáról

Őszintén vallott arról, hogy mely testrészein volt műtét, és hol nem érhet hozzá soha szike.

Liptai Claudia, a TV2 műsorvezetője elmondta: bár egy-egy reggeli ébredés után az arcát is szívesen lecserélné, de mégis, ezen a testrészén soha nem végeztetett plasztikai beavatkozást, és nem is fog:

“Alapvetően nincs problémám a szépészeti beavatkozásokkal, de az arcomhoz nem érhet szike, ebben biztos vagyok. Nem bírnám elviselni, hogy nem én nézek vissza magamra a tükörből”

Álltól lefelé viszont bármilyen szépészeti beavatkozást elképzelhetőnek tart:

“A többi részemmel úgy vagyok, hogy ha jobban érzem magam attól, hogy valamit megcsináltatok, akkor irány a műtő. De ezt csak magam miatt csinálnám, nem a szerelmem miatt. Szerintem nem tudnék úgy kinézni, hogy ő ne szeressen.”

Fotó: Facebook

A 44 éves Liptai Claudia itt vőlegényére, a 39 éves Pataky Ádám mestercukrászra utalt. A közvélemény 8 éven át találgatta, hogy van-e implantátum Claudia kebleiben, ő fél éve ismerte elé, hogy történt ilyen beavatkozás:

“A sebész azt mondta, ügyeljek rá, hogy ne szúrjanak szíven, mert az árthat az implantátumnak”

Liptai Claudia két évvel az első gyermeke születését követően fogadta el a Playboy 3 millió forintos felkérését, és 2009 decemberében meg is jelent a ruhátlan fotósorozat róla a lapban.

Forrás: Blikk