Boros Lajos szíve 35 százalékon ketyeg, kórházba került

A 70 éves rádiós noha sportosan él, most nem tud felmenni egy lépcsőn.

Boros Lajos hétfő óta van a kardiológiai osztályon, az orvosok most próbálnak rájönni, mitől van az utóbbi időben gyakran rosszul. Lali király elárulta: a szíve mindössze 35 százalékon ketyeg, és most alaposan kivizsgálják, hogy megtudják, mitől van ez. Lehet, hogy a probléma megoldásához szívsebészre is szükség lesz.

“Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik”

Annak ellenére, hogy van, hogy a levegőt is nehezebben veszi Boros Lajos, legendás humorérzéke a régi:

“Üzenem mindenkinek, aki a temetésemet tervezgette, hogy még várhatnak. Egyelőre, ahogy mondani szoktam, három-négy komoly betegség küzd bennem egymással, de mindezt értem teszik. És amíg ez így van, egymással vannak elfoglalva, nem velem, így velem minden rendben van”

A műsorvezető nem hagyta abba a munkát, most a kórházi ágyáról készíti Voga Jánossal közös rádióműsorát. És nem egyelőre nem aggódik különösebben az állapota miatt:

“Azt vizsgálják például, hogy hogyan változik a vérnyomásom a különböző ingerekre, és milyen hatással van ez a teljes szervezetemre. Amint megvannak az eredmények, utána kell konzultálnom a szívsebésszel, hogy megtudjuk, mi a megoldás. Sokan biztosan megrendülnének vagy megijednének egy ilyen szituációban, de én még igazából fel sem fogtam, hogy mi történik velem.

Boros Lajos 70 évesen is a csúcson

Lali király 70 évesen is rendszeres online rádióműsort csinál egykori társával, Voga Jánossal. És ha ez még nem lenne elég, emellett azzal tölti a szabadidejét, hogy feltalál. Sok olyan ötlete van, ami színesítheti az okostelefonok appliká­cióit, ám ezeket nem védeti le, mert túl körülményes lenne az eljárás.

Forrás: Blikk