5 dolog, amit szeretünk a Vízöntőkben és 5 dolog, amit nem

Január 21-én átléptünk a Vízöntő havába, lássuk, hogy mely tulajdonságaik szerethetőek, és melyek nem igazán.

5 pozitív vízöntő tulajdonság:

Fotó: Pixabay

1. Barátságos és emberszerető
A vízöntőnek rengeteg barátja van, ő az, akire számíthatsz, ha szomorú vagy. Szívesen meghallgat és felvidít, ha szükséged van rá. Bár nehezen enged közel magához, akit a szívébe fogad, az örökre számíthat rá. Hűséges és lojális típus.
2. Független
Mindenről meg van a saját véleménye, saját szabályai szerint igyekszik élni. Emellett a vízöntő képes elfogadni embertársai más nézőpontját is, fontos számára az egyenrangúság. Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla.
3. Egyedi
Szeret különbözni a többségtől, különc lenni. Nem zavarja, hogy emiatt esetleg azt gondolják róla, hogy nem tartja az iramot a világ fejlődésével. Egyéniségével mindig kitűnik, ez környezetére általában üdítően hat.

Fotó: Pixabay

4. Intellektuális
Minden vízöntő szeret gondolkodni, új dolgokat kipróbálni, megismerni. Érdeklik a művészetek.
5. Kreatív
Mindenre van egy ötlete, megoldása. Újító ötletekkel vannak tele, azonban ezekben sokszor bizonytalanok és ezért könnyen álmodozónak titulálják a vízöntőket.

5 negatív vízöntő tulajdonság:
1. Önfejűség
Nehezen engednek abból, amit egyszer a fejükbe vesznek. Azt tűzön-vízen keresztül véghez viszik, akár legyen ez jó vagy rossz dolog.
2. Közönyösség
Komolysága miatt gyakran barátságtalannak és közönyösnek tűnik a vízöntő. Ezt nehezíti az is, hogy nehezen enged közel magához bárkit is.
3. Kiszámíthatatlan
Mivel független és az egyediségre törekszik, így sokszor kiszámíthatatlanná válik. Nem tudhatod mire számíthatsz tőle, nincs rendszer az életében.
4. Lázadó
Nem szereti, ha megmondják mit tegyen, hogyan gondolkozzon. Mivel saját elképzelése van a világról, és saját szabályai szerint szeret élni, így gyakran összetűzésbe kerülhet. Nem szereti, ha korlátozzák.
5. Túl érzékeny, bosszúálló
Nagyon érzékeny, könnyű megbántani. Alapvetően könnyen elszáll az emiatt érzett haragja, de ha mélyen megsértik, akkor előjön a vízöntő bosszúálló természete.

Fotó: Pixabay

Forrás: horoszkop.hu