Nemzeti hős lett Csősz Bogi, a luxusfeleség Törökországban

“Nemzeti ereklye” lett a törököknél a 33 éves Csősz Boglárka.

A gyönyörű luxusfeleség filmet forgat Törökországban. Egy ezzel kapcsolatosa fotó miatt pedig már-már igazi hősként tekintenek rá a törökök. Csősz Bogi ugyanis megosztott neten egy olyan fotót a forgatásról, amin egy török katonával látható. Ezt írta a kép mellé:

“Miközben mi a filmünket forgatjuk az afríni problémákról, a Török Különleges Erők katonáiról, a menekültekről, nem tudjuk elfelejteni, hogy Szíriában a török katonák a valós életben is bevetésen vannak”

A fotóra egész Törökország felkapta a fejét. Kíváncsiak lettek Bogira és már-már hősként tekintenek rá. A luxusfeleség így mesélt erről:

“Elképesztő, milyen hatást gyakorolt a török emberekre ez a fotó! Több száz hálás levelet kaptam, rengeteg újság megírta a dolgot. Furcsa, de remek érzés, hogy ennek köszönhetően ismerték meg a nevem és fogadtak a szívükbe. Tudom, hogy más színésznő ebbe nem ment volna bele az érzékeny helyzetre való tekintettel, de én úgy gondolom, az összetartás a lényeg. Több török barátom mondta, hogy nemzeti ereklye lettem, és hogy a török–magyar barátság újabb ékes bizonyítéka ez a gesztus.”

Bogi a Vörös sapkások című mozi második részében forgat, egy olyan európai nagykövetet játszik, akit el akarnak rabolni a terroristák. A szíriai háború alatt a menekülteket védi a török kormánnyal összefogásban.

“Ez a valóságban is nagyon fontos üzenet, nem szabad elfelejteni a háborút és következményeit!”

Ám Csősz Bogi emellett luxusfeleség énjét sem tagadja meg, és a VIASAT3 folytatódó reality műsorába valószínűleg szerepelni fog, emellett egy hazai titkos projektben is dolgozik.

Csősz Boglárka producerként is sikeres

A luxusfelség 25 dollár című rövidfilmje szerepelt már Cannes-ban és Los Angelesben is, ahol díjat is kaptak az alkotásért. A film Adolf Zukorról, az amerikai filmgyártás egyik magyar úttörőjéről szólt. A filmben Bogi játszotta az egyik főszerepet is.

Forrás: Blikk