Édesanyja karjai közt halt meg Koller Katalin, szépségkirálynő

Koller Katalin hiába ment el orvoshoz a mellében talált csomóval, többször elzavarták, hogy szimulál.

A 34 éves Koller Katalin, Miss Hungary-győztes szépségkirálynő néhány évvel ezelőtt jelentette be, hogy daganatos beteg, és noha az orvosok lemondtak róla, ő nem adta fel a küzdelmet. Sajnos mégis győzött a gyilkos kór, a szépségkirálynő férje egy szívszorító posztban jelentette be párja halálát.

Koller Katalin daganatos betegsége 2014-ben derült ki, alig néhány hónappal az esküvő után. Így nyilatkozott a betegségéről:

“A negyedik stádiumban járunk. Öt áttétünk van: tüdő, máj, mellhártya, nyirokrendszer és csontok. Ott álltam leforrázva, és csak annyit tudtam kinyögni: értem, de mit tegyek, mi az út a gyógyulás felé?”

Ám Katát nem biztatták az orvosai semmi jóval. Ő nem adta fel a küzdelmet: életmódot váltott és kísérleti kezelésekben vett részt. 2016-ban megcsillant egy reménysugár: három vizsgálat is negatív eredményt mutatott. Ám az orvosok felhívták a Katalin figyelmét rá, hogy a betegség kiújulhat. Sajnos igazuk lett.


Koller Katalin családja teljesen összetört, az édesapa így mesélt a borzalmakról:

“Kétszer küldték el a lányomat mammográfiáról azzal, hogy szimulál. Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt. Akkor meg azt vágták a fejéhez, hogy miért nem ment el korábban”

A fiatal lány évekig tünetmentes volt, a család nem is akarta elhinni, amikor megtudták, újra beteg. György az édesapa ennyit mondott élete legfájdalmasabb történéseiről:

„A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg”

Forrás: Blikk