A kegyetlen olasz gyilkos kivégezte a magyar lányt, majd a vonat alá lökte

A szadista gyilkost már jól ismerték a rendőrök.

A 24 éves magyar lány, Arietta élete tragikus véget ért, egy kegyetlen férfi, aki korábban is ölt már, kivégezte, és a vonat alá lökte. Arietta testvére, Ferenc, ezt mondta az 50 éves gyilkosról:

“Zsigereiben van az ölés”

Arietta prostituáltként dolgozott Olaszországban, holttestét a helyi vasútállomáson találták meg: először arra gondoltak, hogy vonatbaleset végzett vele, aztán kiderült, hogy életét a rendőrök által már jól ismert szadista férfi vette el. Megpróbálta kirabolni Ariettát, majd a testét a vonat elé taszította.

A férfi azon bukott le, hogy néhány prostituált szemtanúja volt a történteknek, és őket igazolták a térfigyelő kamerák, illetve a férfi telefonjában lévő gps koordináták is.

Az 50 éves férfi 23 évet ült már börtönben egy másik brutális gyilkosság miatt. 1994-ben ítélték el, miután egy idős nőt elrabol, kegyetlenül megkínozott, végül pedig kivégezett. 3 éve szabadult a börtönből.

A magyar lány családja teljesen összetört Arietta halálhírére. Testvére Ferenc így mesél az őket ért tragédiáról:

“Múlt csütörtök délután rendőrök érkeztek. Azt mondták, a testvérem egy vonatbalesetben elhunyt. Először azt hittük, hogy a csütörtök reggeli milánói vasúti katasztrófáról van szó: gyorsan megnéztük az áldozatok fényképeit, de egyik sem a testvérem volt! Nem sokkal később derült ki, hogy Arietta már szombaton meghalt, és nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. Mi úgy tudjuk, hogy hidegvérrel végzett vele ez az ember: kirabolta, majd megfojtotta őt, a holttestet pedig azért vetette a vonat alá, hogy így tüntesse el a gyilkosság nyomait, és szerencsétlen balesetnek álcázza kegyetlen tettét. Nem tudjuk, hogy hol tart a nyomozás, hogy melyik verzió az igaz, és hogy mi történt valójában szegény testvéremmel! A kinti követségnél hét végére ígértek tájékoztatást, de még nem kaptunk semmilyen információt! Haza szeretnénk hozni Arietta testét, amint lehet, hogy búcsút vehessünk tőle!”

Az állam nem finanszírozza a holttest hazahozatalát

A hazahozatal 750 ezer forinttól akár milliós összegi terjedhet. A halottat dupla koporsóban kell szállítani, ami fémből készült, a belső rétegnek légmentesen kell záródnia.

Forrás: Blikk