Hosszú Katinka: csak sportkapcsolat van közte és Dudás Dániel között

A Ripost meggyanúsította Hosszú Katinkát, hogy a barátságnál több lehet közte és Dudás Dániel között, az úszólegenda cáfol.

A Ripost fotókat készített arról, ahogy a két úszó edzés, majd gofrizás után együtt hagyta el az éttermet Hosszú Katinka és Dudás Dániel, és ez alapján azzal gyanúsították meg őket, hogy több van közöttük, mint puszta sportkapcsolat.

A cikk közzététele után olimpiai bajnokunk cége, az Iron Corporation Kft. az alábbi közleményt juttatta el a 24.hu hírportálhoz: :

“A mai Ripostban, illetve annak online változatában Exk­lu­zív fotók: új pár­já­val bu­kott le Hosszú Ka­tinka című írásban valótlan tartalmat közöltek, melyhez önkényesen megvágott és komponált képet használtak.

Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl.

A Riposthoz és a cikket átvevő Blikkhez már eljuttattuk a helyreigazítási kérelmet.

Amennyiben bármilyen formában megjelentetitek/átveszitek az említett írást, cégünk képviselőjének tájékoztatása szerint jogi útra fogjuk terelni az esetet.”

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata hónapok óta válságban van. Szilveszter környéként Katinka Shane helyett Dudás Dániellel utazott Amerikába, és az edzéseit is az ő segítségével kezdte meg. Katinka nem indult el az év eleji versenyeken, egyelőre mindenki azt találgatja, hogy hogyan alakul az úszólegenda karrierje és magánélete.

Forrás: 24.hu