Várandós a Barátok közt színésznője

Pár hónappal eljegyzése után már gyermeket hord a szíve alatt.

Nyári Dia várandós! Szerelme, Kovács Dániel három hónapja, Párizsban jegyezte el őt meglepetésszerűen – lehetséges, hogy pont azért történtek ilyen gyorsan a dolgok, mert bejelentkezett a terhességi teszten a két csík? ;)
Mindenesetre a Barátok közt színésznője boldogan tette közhírré, hogy gyermeket vár, most, hogy túlvan az első trimeszteren.
„A 14. hétben vagyok, és remekül érzem magam, jól viseltem az első három hónapot, csak ritkán voltam rosszul. És egy picit már látszik is” – mondta boldogan Dia, aki természetesen tervezte a gyereket párjával: még a nyáron beszélték meg, hogy mindketten akarják.
A mai világban igencsak fiatal kismamának számít a 24 éves lány, aki ezzel kapcsolatban azt mesélte:

“Egyszer édesapám azt mondta, bánja, hogy 31 évesen lett szülő, talán ha hamarabb történik, akkor lenne testvérem. De nemcsak ezért akartam anya lenni. Egyrészt tudtam, hogy Dani az, akire vártam egész életemben, másrészt ha az ember lánya érzi, hogy itt az idő, akkor mi értelme van késlekedni?”

Arról, hogyan tudta meg, hogy terhes, így számolt be Dia:

„Most picit erősebbek voltak a jelek, mint korábban, a szívem mélyén tudtam, hogy ezúttal valóban gyereket várok. Mindenesetre vettem egy terhességi tesztet munkába menet, de nem bírtam ki hazáig, úgyhogy a Barátok közt stúdiójában jelent meg az a bizonyos jel. Aznap este moziba mentünk, de fogalmam sincs, miről szólt a film, csak arra tudtam gondolni, hogy babánk lesz. Amikor hazaértünk, egyszerűen csak elmondtam Daninak. Sohasem láttam olyan szélesen mosolyogni.”

Forrás: BEST magazin, femina.hu